Marmura

WhatsApp Image 2022 10 06 at 18.01 scaled

SLEFUIRE MARMURA

Marmura este unul dintre cele mai elegante materiale folosite pentru suprafete, cu un impact vizual remarcabil si un potential decorativ ridicat.

Toate pardoselile de marmura, scarile de marmura si in general orice suprafete cu marmura sunt puternic afectate de pete si uzura, de utilizarea unui detergent prea agresiv pentru curatare marmura, de trafic sau lovituri.

Nu este necesara inlocuirea placilor deteriorate: exista o operatiune cu adevarat utila de curatare marmura denumita slefuire marmura ”.

Astfel, pentru toate aceste probleme, noi venim in ajutorul tau cu tehnici special concepute de curatare si slefuire marmura. Avem grija sa eliminam toate zgarieturile si imperfectiunile de pe suprafete prin metoda de cristalizare marmura. Aceasta metoda este urmata de tratamentul de impermeabilizare marmura, solutie ce sigileaza porii pentru ca apa sa nu patrunda in profunzime.

Intotdeauna, readucem stralucirea pardoselilor si suprafetelor prin procesul atent gandit de curatare si reconditionare marmura, incluzand si tehnicile proprii dezvoltate de polish marmura si lustruire marmura.

Degresare marmura

Chituire

Nivelare

Slefuire marmura

Lustruire marmura

Firma noastra , lucreaza cu cele mai de top produse pentru ingrijirea si slefuirea marmurei

22

Suprafața trebuie spălată cu un detergent neutru, absolut lipsit de spume corozive, pentru a îndepărta toate acele elemente care ar putea împiedica întreținerea, precum praful, murdăria și urmele de ceară.

Trecem apoi la chituire , care vizează umplerea tuturor crăpăturilor cauzate de zgârieturi sau crăpături.

Următoarea fază constă în nivelare , care vizează tocmai netezirea oricărei diferențe de înălțime.

Prin procesul de slefuire , redam lustrul pardoselii , eliminam petele si zgarieturile . Mai mult de atat efectuam reparatii cu rasina bicomponenta . In cazul in care exista diferente de montaj , noi o putem egaliza prin procesul de degrosare si planeizare

       Acest lucru se face după faza de șlefuire și o serie de granule diamantate mai mari. Se știe că majoritatea pulberilor naturale de lustruire conțin ingredientul activ acid oxalic, care este cunoscut și sub numele de oxalat de potasiu.

       Procesul de lustruire va oferi cu siguranță un efect de semi-strălucire sau strălucitor podelei de marmură, asemenea diamantelor industriale, dar cu grad mai mic decât cel de șlefuire. Pentru pardoselile din marmură în stare bună, o lustruire poate fi suficientă pentru a readuce strălucirea.