Îndepartarea vopselei epoxidice

WhatsApp Image 2022 08 03 at 12.29.14 2 1

Îndepartarea vopselei epoxidice

     Pure Reconditionare Scope oferă o gamă de sisteme speciale de îndepărtare a vopselei epoxidice pentru toate nivelurile de locuri de parcare, de la nivelurile inferioare sau de la subsol, până la acoperișurile intermediare sau mai expuse ale parcărilor cu mai multe etaje, atât în ​​spațiile comerciale, cât și industriale.

Slefuire

Aplicarea vopselei

Beneficiile soluțiilor noastre de acoperire a parcării includ:

  • Finisaje stralucitoare si de un grad estetic bun
  • Suprafețe durabile și rezistente la abraziune
  • Proprietăți anti-crăpare

     Prin procesul de slefuire , redam lustrul pardoselii , eliminam petele si zgarieturile . Mai mult de atat efectuam reparatii cu rasina bicomponenta inainte de a se aplica vopses EPOXY. In cazul in care exista diferente de montaj , noi o putem egaliza prin procesul de degrosare si planeizare, iar in unele cazuri in care zonele respective sunt destul de deteriorate , se aplica rasina epoxidica .

Pardoseala din rasina epoxidica este o pardoseala continua care ofera nenumarate beneficii care depasesc cu mult aplicarea sa rapida si usoara. Este un material versatil care permite profesioniștilor să renoveze toate tipurile de spații fără a fi nevoie de lucrări de construcție și resturi de pe marginea drumului. Este o acoperire care nu necesită rosturi de dilatare și, prin urmare, este așezată peste pardoseala existentă.

Această valoare adăugată este foarte apreciată în spații mari precum depozite industriale , comerciale sau parcări, unele dintre spațiile în care este cel mai utilizat. Locuri care necesita materiale care sa faciliteze renovarea de dimensiuni considerabile in cel mai scurt timp posibil si care sa garanteze si performante imbatabile.
Vopseaua epoxidică bicomponentă este unul dintre cele mai puternice și mai durabile tipuri de colorare și vopsire. Acesta este motivul pentru care oferim clientilor nostri serviciul de aplicare a vopselei epoxidice . Dupa procesul de slefuire a pardoselei , aplicam vopseaua Epoxy , folosind produse de inalta calitate .

WhatsApp Image 2022 10 07 at 12.40.07

Putem vopsii pavele, beton cu o culoare care are si loc de impermeabilizant

  • Îndepartarea vopselei epoxidice
  • Îndepartarea vopselei epoxidice
  • Îndepartarea vopselei epoxidice
  • Îndepartarea vopselei epoxidice
  • Îndepartarea vopselei epoxidice
  • Îndepartarea vopselei epoxidice
Serviciile de șlefuire a suprafețelor din parcări Pure Reconditionare Scope sunt concepute pentru a proteja structurile din beton, oferind un aspect durabil, antiderapant, anti-crăpare, rezistent la substanțe chimice și rezistent la solicitările mecanice cauzate de traficul pietonal și vehiculelor.