Beton

1 Copy 3

Curatare si slefuire beton

Există mai multe metode de curatare beton și tehnici de șlefuire beton și finisare.
Metoda noastră de curatare beton a fost deja aleasă de numeroase companii pentru șlefuirea pardoselilor de beton din depozite industriale, dealeri auto, parcări și multe alte sectoare.
Pentru a trata betonul și suprafețele din beton industrial, pentru a le face rezistente, frumoase și
funcționale, din 2010 am dezvoltat o metodă specifică și eficientă de slefuire beton, prin care suntem capabili să oferim o mare satisfacție clienților noștri.

Metoda de lucru pentru procesul de curatare beton ce include și tehnica specială de șlefuire beton se bazează pe 6 faze, fiecare de importanță fundamentală:

Analize

Slefuire beton

Consolidare

Lustruire

Finisare beton

Colorare

Slefuire beton: finisaj perfect

Murdăria, praful și lichidele nu mai pot pătrunde în substratul podelei de beton, prevenind deteriorarea acesteia și pierderea strălucirii. Prin metoda noastră de șlefuire și lustruire, dăm o nouă viață betonului și suprafețelor dumneavoastră. Folosim metoda noastră inovatoare cu materiale și tehnologii ale proprietății noastre, capabile să creeze și să restaureze podele de ciment și beton ale tuturor companiilor, readucându-le la viață.
Metoda noastră de șlefuire și lustruire ajută la menținerea podelei în condiții bune, îmbunătățind aspectul acesteia și prevenind deteriorarea pe termen lung.

     Analiza suprafetei de lustruit este un pas esențial în procesul de slefuire a betonului. Înainte de a începe orice lucrare, este important să evaluăm cu atenție suprafața de beton pe care urmează să o tratăm. Acest lucru înseamnă să luăm în considerare diverse aspecte, precum tipul de beton, starea acestuia și orice eventuale imperfecțiuni sau probleme care ar putea afecta rezultatul final al procesului de slefuire.

     După ce am evaluat suprafața de beton, este important să stabilim ce produse trebuiesc folosite înainte, în timpul și după procesul de slefuire. Acest lucru poate include utilizarea unor produse chimice care să îndepărteze murdăria și impuritățile de pe suprafață, precum și utilizarea unor soluții pentru întreținere și protecție împotriva uzurii. Este important să alegem produsele potrivite și să le folosim în mod adecvat, pentru a obține un rezultat final cât mai bun.

     Uneltele diamantate pe care le selectam pentru a fi utilizate cu utilajele noastre ne permit să tratăm
orice tip de suprafață, să îndepărtăm orice pată, murdărie, zgârieturi și toate neregulile.

     De-a lungul anilor am perfecționat metoda de șlefuire beton, am selectat doar cele mai potrivite instrumente
pentru a obține rezultate eficiente și mult mai sustenabile din punct de vedere economic pentru clienți.

     După prima etapă de șlefuire, tratam podeaua sau suprafața de beton pentru a o face mai dura și mai
rezistentă decât la început.
     Căutăm mereu cele mai bune soluții care sunt capabile să ofere cele mai bune rezultate cu investiția
economică potrivită.
    Datorită utilajelor noastre de foarte mare viteză, transformarea podelei industriale într-o suprafață netedă, frumoasă la vedere, rezistentă în timp la uzură, devine una  mai ușoară.

     Faza de lustruire în oglindă a betonului presupune utilizarea unor mașini și discuri diamantate care au o granulație din ce în ce mai fină. Aceasta se face în mai multe etape, numărul de trepte fiind întotdeauna determinat de analiza preliminară a suprafeței. Scopul acestei faze este de a obține o suprafață foarte strălucitoare și fină, care să aibă un aspect estetic plăcut și care să fie rezistentă la uzură. Utilizarea unor echipamente și produse de calitate poate ajuta la atingerea acestui scop și la obținerea unui rezultat final de calitate.

     Finisarea este ultimul pas în procesul de slefuire a betonului și are rolul de a închide cercul și de a completa lucrarea. În această fază, utilizăm produse chimice specifice care sunt capabile să sigileze ermetic toți porii din suprafețele de beton. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea rezistenței suprafeței la uzură și la protejarea acesteia împotriva murdăriei și a altor impurități. Folosirea unor produse de finisare adecvate poate ajuta la păstrarea aspectului estetic al suprafeței de beton și la întârzierea necesității de reparații sau întrețineri ulterioare. Este important să alegem produsele potrivite și să le folosim în mod adecvat, pentru a obține un rezultat final cât mai bun.

COLORAREA PODELEI DE BETON

     Dacă doriți, este posibil să adăugați o notă artistică podelei, colorând-o cu culori de impregnare. Acești coloranți speciali, spre deosebire de vopsele și rășini, nu „acoperă suprafețele”, ci pătrund profund reacționând cu betonul, prin urmare nu creează niciun fel de peliculă artificială pe podea.
Culorile nu se vor decoji ca vopselele și nu se vor dezlipi ca rășinile.

Pure Reconditionare Scope a acumulat experiență în șlefuirea și lustruirea pardoselilor din beton.
Acesta din urmă este un material mai complicat de tratat decât marmura și granitul, fiind expus la o
uzură mai mare, produce praf și nu este ușor de curățat.